Beregeningsinstallaties

Sips Beregeningstechniek is sinds 2006 een zelfstandige professional op het gebied van automatische beregeningstechniek. Wij bieden verschillende mogelijkheden om de beplanting in uw tuin optimaal te voorzien van water.

Met de automatische besproeiing van uw grasveld en borders zien de planten er altijd fris en groen uit. Bloemdragende planten ontbreekt het nooit meer aan de juiste hoeveelheid water waardoor zij tot volle bloei kunnen komen, ook als het weken achtereen niet regent.

Het is ons specialisme iedere plantensoort, indien nodig, apart te voorzien van water. Eventueel in overleg met uw tuinarchitect maak ik graag een voorstel voor uw eigen installatie.

Laat u een regensensor installeren dan wordt automatisch, bij regen, de installatie uitgeschakeld. Zo verspilt u geen water.

Heeft u gekozen voor een onderhoudsvrije tuin met plant- en bloembakken? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw planten worden voorzien van precies de juiste hoeveelheid water. Door middel van speciale plantenstekers in de bakken te plaatsen groeit en bloeit alles zonder enige inspanning.

In bestaande tuinen of op grasvelden is het ook mogelijk zonder schade aan gras of paden een beregeningsinstallatie aan te leggen. Door speciale technieken worden leidingen en kabels sleufloos ingeploegd. Na enige tijd ziet u geen sporen meer van de werkzaamheden.

> Neem vrijblijvend contact met ons op voor een professioneel advies.